Повтарям

С ръката ме докосна-
Целият настръхнах.
Погледът ти ме изгаря.
Преди да полетя към Космоса
целунах устните изпръхнали...
и пак повтарям ли, повтарям...

07.10.2017 г.
3743 Б.Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии