Щось не радieться

Щось не радіється .
Душа на епілозі  ставить крапку: 
Не торжествує, а чалапка,
Сумирно в небо вируша.   
Вже наридалася за вік,
І відсміялась, відраділа. 
Сльоза стидлива і несміла,
Як тінь, торкалася повік.   
Душа переминала тлін,
В облуді  в'язла по коліна, 
Однак, безсмертна і нетлінна,
Людей підводила з колін. 
І хто присудить їй вину,
Що падала і спотикалась? 
Все ж голубицею зосталась –
Не очорнити білизну...


Рецензии
Сподобалось!
Дякую!
Так тримати, Валю!

Ладомир Михайлов   08.10.2017 18:28     Заявить о нарушении
Радію,що сподобалось. Дякую за відгук. З повагою В.К.

Валентина Кондратенко 2   08.10.2017 22:10   Заявить о нарушении