Гигоче чайник на вогнi

Гигоче чайник на вогнi
Насмішник-дощ вікно полоще.
Празнично, радісно  мені,
Мов повернулася із прощі.
Дрімають клопоти в теплі,
Згорнувшись кицею в клубочок.
І затуля старі жалі
Завіса з дощових торочок.
Далеко десь регоче грім,
Мовчить луна зімкнувши губи,
Зітхає хмаронька за ним,
За джигуном , неоднолюбом.
Веселка вигнула брову,
Все долю виглядає з  неба…
Простою радістю живу!
В душі – душі для щастя треба?


Рецензии