***

Джайгъы кюнден нюрю джарыкъ
сенде болмаз ишеклик
къыстасангда ызы къаллыкъ
джюрекни эзген сюймеклик

кече тюшюнгден уятхан
тююлдю ыйнан телилик
къан тамчы бла джылатхан
джашны къартны да сюймеклик

къауздан саркъгъан балдан татлы
сау дуниягъа сейрлик
чакъгъан гюлден ариу атлы
багъасы болмай сюймеклик.


Рецензии