***

* * *

над байраками-тріщинами
           сонце і вітер свободний

сильні крила!
в крилах вільних
і серця і духа
у небо прямують ісходи


а в землі
світлу пісню
заграють на світлім хребті
до пояса порублені:
несли в серці
подавали на шаблях на кінчику плідну
свободу


і поклонялись Покрову
а у небі
листок
як в мені іще західне
земне жаління


а у небі
єсть ягода
серцем солодка-солодка!
то є серце Твоє
та й же східне світіння терпіння

віють янголи тихо

05.12.2004


Рецензии