З золотом Миколая

                Св. Миколаю, всесвітньому правдисту, присвячую


Миколай — він не вицезарювався
він —
творив арки…
любові архи-арки
коротше: всяка твар є
а як не має пари...
сил не трима
бо арки нема...
Він —
не спеціально шукав Арія!


Той — міг наштрикнутись й на кадмій
ні слухом ні духом про обох
однаково не знаючи кадмія і Миколая.
Ця єретична насолода плистких пут!
А тут Миколай — нерозмінний пункт!
Застовпую це тут.


Миколай не вважав себе, що він — пуп.
Не вистачало збору тільки серця золотого.
Здивуються бажаючі поїсти
місто в селі
село в місті
село в передмісті:
золото серця — знов нерозмінний пункт
Миколай — гут
Гітлер капут
Миколай — нерозмінний пункт

14.9.2011


Рецензии