Мироненко Валентин1 Михайл1вн1

(вчительниці в честь 80-річчя)

В день п;ятий жовтня, в день осінній
В славетній нашій Україні
Щоб світ учити на «відмінно»
Прийшла на Землю Валентина.

Нелегкиї то були роки,
Нелегкі були перші кроки!
Війна, негоди та нестачи,
А все ж була у ней удача!

Вона не просто добре вчилась -
Від Бога вчителем родилась!
Талановитий математик!
Одна така сред зорь, галактик!

Той хто в Мироненко учився
Неначе Ньютоном родився -
Ряди Фурьє та інтеграли
Рівняння, диференціали -
Все її учні добре знають
В житті, роботі приміняють!

Бабуся, жінка, прабабуся
А дітям – матінка, матуся.
Любов;ю  всіх вона тримає
І років щастя добавляє.

Ії і визнала Держава,
І ветераном вона стала!
Їі в Сумах всі поважають
Здоров;я, щастя ій бажають!

У день 80-річчя
Бажаєм подарунків долі!
Хай буде радісним обличчя!
І буде все у Вас доволі!

І довгих років Вам бажаєм!
Щасливих років Вам без ліку!
Із ювілеєм Вас вітаєм!
І многа літ, і многа літа!


Рецензии