200 рокJв з дня народження Айвазовському

З дня народження сьогодні 200років пронеслось.
У минулих тих століттях все здійснилось.Все збулось!
Бо художник народився. Це талант! Це Божий дар!
Він народу знадобився! Винагороду цю сприймай!
Айвазовський-співвітчизник наш.Походження з народу.
Феодосівський смільчак і посланець для народу.
Все що він сприймав очима і душею повсякчас
На полотнищі ставало!Боже!Радість ця для нас!
Це відродження картини тих минулих століть
І сприймання їх донині.Ох!Як серденько щемить.
Скільки пройдено доріг!Скільки  бачили відроду!
А таланту такого не зустріли ще ми зроду!
Цей картинний ермітаж завжди створений для нас!
Талановитого художника згадуймо ви повсякчас!

7 вересня 2017 Р.
До 200 річчя з дня народження І.Айвазовського.
 

 


Рецензии