Розмова з серцем

Не сумуй, моє серце - знаю, хочеш додому,
Бо нелегко в чужій стороні...
Відчуваєш тягар і душевную втому,
Без куточка свого, без рідні.

Знаю, навіть грошам ти не здатне радіти -
За Вкраїною любою мреш...
На землі, на своїй, хочеш ранок зустріти -
Все спокою собі не знайдеш!

Вже і моря краса, гір казкових не бавить -
Все не любе, не миле тобі...
Ностальгія тебе, сум ніяк не зоставить -
Так, в тривозі, зітлієш, в журбі.


Рецензии