Семейный праздник

Сімейне свято

І на порозі знову рік Новий,
І час іде, минає нездоланно,
І ми з тобою разом, милий мій,
Між нами, як раніш, живе кохання.

Синок до школи поспіша не вперше,
Тремтять сніжинки тихо по вітру,
Роки ідуть, і доля наша вершить
І будні, й свята, і себе саму.

І знову день пройде, і знову рік,
І сонце, і туман, і снігопади…
І мій найкращий найрідніший чоловік
Зі мною, як завжди, він поруч ладно.

Засяють новорічні зорі за вікном,
Затріпочуть сніжинки на вітах.
Ми всією сім'єю сядем за столом -
Щасливо і радісно дорослі і діти.
 


Рецензии