Turkish love

Seni ne kadar seviyorum
Hissediyor musun?...
Ne kadar mutlu oluyorum
Sen biliyor musun?...
Ask, ilkbahar ruzgarlariyla
Bize ucar mi?...
'Peki' dedim.
Biri isterse beklesin.
Ben beklemek istemiyorum.
'Heyyyy simdi olsun'
Diye sesleniyorum.
31.01.13


Рецензии