Як я гiморой лiкувала

                Люди добрі !Що сі робить
                До доктора треба,
                Бо чогось там в середині
                З’явилась потреба.

                П’ять десятків вже м  прожила
                Лікарні  м  не знала,
                Але нині м так спішила,
                Бо м вже тако стала.

                Грішна дірка моя стала,
                Що їм не робила,
                Але де я люди знала,
                Що з гемороєм ходила.

                Нічо м люди не виділа,
                Як ні хірург бадав
                Ще ми гірше стидно було,
                Як їм стала задом.

                Анус показувати прийшлося
                Лікарському оку
                Люди добрі, як ми стидно
                Було цього року.

                Каже доктор-згинайся
                Згинайся,чуть нижче
                За тапчан тримайся
                Чуть задницю вижче.

                Удобніше стань-розкинь
                Свої ноженята
                І трусята також скинь
                Вже м забула тата.

                Та що зробиш причандалі зняла
                Стала як русалка в гаю
                Той тапчан трохи обняла
                Стала та й чекаю.

                А він доктор кричить
                Ближче вже до ночі,
                Як мені затаращить
                Аж повилазили очі.

                Бачу взявся дуже добре
                Зі всього попкує
                Спасло мене люди добрі,
                Що з вентилятора дує.

                Каже мені трошки нижче
                Пхає як в скотину,
                А отут вже аж щось свище
                Мурдував годину.

                Пробірку засунув в дірку,
                Що я аж завила
                Туда оком зазирає
                Вже м чисто застила.

                А я кажу витягайте,
                Бо ми добре стало
                Він на мене пулькачі
                Мову відібрало.

                Каже мені пукла кишка
                Тай горбів багато,
                А я кажу не пуджійте
                На це вмер мій тато.

                Лаші в мить хапаю в руки
                Гі би та давалка
                Спиниламсі на дорозі,
                Як тота русалка.

                А вже дома собі кажу
                Так і можна вмерти
                Що на собі дозволила
                Робити експерименти.

                Люди добрі чисто млію
                А що ми приснилось,
                Що на анус у неділю
                Око лікарське дивилось.

                Щоб ви знали добрі люди
                Як геморой мати
                Сквозняків оберігайтесь
                Не виходьте з хати.
               


Рецензии
Ой,а проктологи говорят, нам всё равно смотреть,что в лицо,что в зад..
Работа такая!

Светлана Исса   25.10.2017 15:06     Заявить о нарушении