Вчителю

Валентина Сергіївна, з днем народження Вас!
З наших діток створили дуже дружний Ви клас!
Щоб вони на уроки з задоволенням йшли
До кожного серця Ви ключик знайшли!
 
Шкільна мама для учнів, батькам допомога,
Як нам пощастило з таким педагогом!!!
Ми Вас дуже цінуємо та поважаємо,
Разом з Вами навчання ми легше долаємо!

Здоров'я кремезного, нервів міцніших,
Хай настрій Ваш буде щодня веселіше! Хай яскравими будуть шкільні роки!
З любов'ю та шаною,
                Ваших діток батьки!


Рецензии