Живiмо

Живімо дружньо браття,
У нас одне заняття,
Ростить своїх нащадків,
Тримались щоб порядків
Встановлених ще Богом
Й стояли за них рогом.

Щоби ворожі зграї
Сиділи б в своїм краї,
Бо воювати з нами,
Козацькими синами,
Для них смертельна справа,
А нам – Героям слава!

Живімо на свободі,
В братерській дружній згоді,
Ми ж нація прадавня,
У розвитку преславна,
Нас Бог оберігає,
Дітей своїх, нас знає.
30.09.17.


Рецензии