Зелений сон

Зелений гай, зелена брама літа,
Зелений луг і зелень в берегах.
Верба зелена, вдосвіта умита,
Зеленого очіпка одяга.
Зелений брилик лопуха з-під тину,
Полів  зелених зіткане рядно...
З-під брів острішка нашої хатини
В зелений світ вдивляється вікно.
Зелений коник в шлюбнім піруеті.
Зелене пір'я півня-джигуна.
Зелена паша на старім штахеті.
Зелений хміль юнацького вина...
А ще наснилось сонце, аж червлене.
А мо’ й було – тепер не пригадать.
Тоді душа моя, така зелена,
Хотіла світ зелений обійнять!


Рецензии
Яке диво дивне, ще й зелене!

На Манжетах Вишиванки   05.10.2017 23:19     Заявить о нарушении
Оце такі сни восени бувають зелені. Вам також всього квітучого та зеленого. Радості,натхнення,щастя. В.К.

Валентина Кондратенко 2   06.10.2017 07:47   Заявить о нарушении