Коли я вмер

Коли я вмер - багато зрозумів...
Побачив те, чого раніш не бачив:
Минуле, що складалось з сірих днів,
Кого любив і тих, кого пробачив.

Я відтепер пробачив ворогів -
Не прагну вже ні помсти, ані крові
І тих, кого чомусь я не любив,
Тепер вважаю гідними любові.

Але, до того, поки я живий,
Я ворогам нічого не пробачу!
Тарасів Заповіт, а не Новий -
За кров Героїв - ворожу, собачу!

04.10.2017-22.01.2020 р.р.
м. Київ


Рецензии