Я знаю ти знайдеш

подзвони мені.
з того світу - подзвони.
знайди мене, інакше я не так покінчу.
найдущая мене в самої тиші
не дай замерзнути

я опишу там на небесах весь цей світ.
знайди мене, я знаю ти знайдеш
але без тебе ж не до перемог
ще не зрозуміла що тут закінчивши
до тебе я побіжу і я б зміг
и я бы смог...


Рецензии