Дивлюся

Дивлюся на себе й на тебе,
Нікому із нас це не треба,
Щоб ми постаріли з тобою,
Хворіли й страждали від болю.

Я знаю що краще було би
Щоб наші обидві особи
Сьогодні би так виглядали
Тридцятий як рік відзначали.

Нас друзі впізнати не можуть,
Цю пику на зморщики схожу,
Страждаємо завше від цього,
Змінити ж не можем нічого.

Тож молимось Богу щоденно,
Щоб поміч надав достоменно
Й красивими б стали сьогодні,
Не вихідці ми ж із безодні
29.09.17.


Рецензии