Я горнуся до тебе, матусю

                Вітер гне додолу,хочеться додому
                Вишню,що в саду я посадив
                Чуєш,чуєш,мамо,скучаю по дому,
                Бо тебе я мамо,більше полюбив.

                Я не знаю,мамо,що тобі сказати
                Ще учора батько на мосту сидів,
                Одиноко вишня плаче біля хати
                Я би з вами,мамо,трохи посидів.

                Я хотів би,мамо,щоб ти відповіла
                Розцвілася вишня в тебе у саду,
                Та чому,ти мамо,вчора посивіла
                Може через мене на свою біду.

                Чуєш,чуєш,мамо!Вибач за провину,
                Що пройшов тернисто шлях свій у житті,
                Що чекаєш,мамо,навіть в хуртовину
                Чуєш,чуєш,мамо!Вклоняюсь тобі.

                03.10.2017.      


Рецензии