Ирыстон

Мае уарзон Ирыстон,
Мае цаестыты рухс.
Хъаебатыр фыртытай
Аеппает знаг ныхъхъус.
 
Баерзонд цъаех саерваедтае,
Ама цъититы зард .
Аеппает адаемаен Иры
Сты цин , аемае рад.
 
Дае кады ном айхъуыст ныр
Сеппает баестаем.
Саерастыр аез даен
Ирон чызг, каей даен! 


Рецензии
Арфае гонд у Ирина!

Алан Гаев   02.08.2019 15:28     Заявить о нарушении