Я власник дивно спокуси

Мої бажання  надихає               
Твоє кохання день і ніч –
Жаданням пристрасті зідхає
І тішить в ліжку хтивий  віч.

Я власник дивної спокуси
Сміливих затишних глибин –
Чекають мить тремтливі узи
У згинах бархатних вершин.

Цілую з ніжністю п'янкою
У кожен чуйний пелюсток
І насолоджуюсь стрункою,
З джерел смакуючи ковток…


Рецензии