Про кохання

Не вистачає слів
Сказати про палке кохання
І про нестерпнеє бажання
Почути щастя спів.

Енергія кохань
Без зайвих слів передається
Твоїй коханій, що сміється
Від цих твоїх признань.

Пірнувши в океан
Енергії її кохання,
Для здійснення свого бажання
Щасливий маєш стан.

І вже не треба слів,
Бо ви удвох вже зрозуміли
Й щасливий стан вже не ділили,
Так кожен захотів.

Звучить чимала слів
Як пристрасно когось кохає,
Але енергії немає,
Бо обдурить хотів.
28.09.17.


Рецензии