Могила

Чека свого діла
Вирита могила
Чекає, чекає
І собі думає:

«Та коли ж до діла
Принесуть те тіло?
Вже давно чекаю,
А кого не знаю.

Тіло дочекаю
Та його приймаю.
Тіло стане спати
Божий суд чекати.

А коли усюди
Стануть мертві люди.
Сурми загудуть.
Стане божий суд.

Кажуть, що не скоро
Небо загудить.
Але це нічого
Бо куди ж спішить»?


Рецензии