Вiршi не потрiбнi

Коли я опинюся у твоєму полоні,
Це буде найсолодший кінець моєї історії.
Це буде крапка на кар'єрі поета,
ніяких почуттів вміщених на папері.

Це буде найсолодший початок моєї любові —
моє кохання ловитимеш у кожному слові,
у кожному погляді, у кожному русі.
Вірші не потрібні будуть,
вони стануть безвкусні.


Рецензии