Колыбельная

Колискова
(пісня)

І.
Чаклую я над квітами,
Долонями зігрітими,
Піснями оповитими
І росами укритими,
Блискучії  пелюсточки
Розкрили свої вустечки,
Їх цілувати хочеться,
Росинка ніжно котиться.
Співай, співай медовую,
Ти пісню колисковую,
Співай мені над квітами,
Над веснами, над літами.

ІІ.
Чаклую я над травами,
Під зорями, загравами,
Що обгортають чарами,
Під синім небом з хмарами,
А трави вже шепочуться,
І граються, й лоскочуться,
До рук шовкові просяться,
Туманами огорнуться.
Співай, співай же зоряну,
Чумацьким Шляхом зорану,
Співай мені над квітами,
Над веснами, над літами.

ІІІ.
Чаклую я над піснею,
Над волею залізною,
Над істиною пізньою,
І над бідою грізною.
А пісня прокидається,
Росою умивається,
І травам посміхається,
І в ніжності кохається.
Співай, співай медовую,
Співай, співай же зоряну,
Співай мені над квітами,
Над веснами, над літами.

25-26.01.2013 р.


Рецензии