Кларнет

Кларнет – музичний інструмент,
На ньому Сонце грає,
І силу він у цей момент
У Сонця забирає.
Натхнений, гучно заспівав
І звуки розпорошив,
По всій планеті розіслав,
Як гарний листоноша.
І телеграми вже летять,
Як журавлі весною,
Зірки у небі миготять
Холодною красою,
І гами грає мій кларнет,
І рондо, і сонати,
І вже виконує дует
Мелодії крилаті.
Я хочу, щоб в моїм житті
Проміння сонця грало,
Разом з кларнетом у руці
Ніколи не вщухало.

14.01.2013 р.


Рецензии