***

Одвічна пісня

Співали цвіркуни одвічну пісню,
А іншу ще не вигадав ніхто,
Щоб так співать, не вистачає кисню,
І на легенях буцімто ярмо.

А їх би в оперу класичну у La Scala,
А їх би слухав світ, відкривши рот,
Аплодувала, стоячи, вся зала,
А цвіркуни не знають навіть нот.

Співають і співають у травичці,
Співають квітам в затишку й росі,
Це так буденно, просто і по звичці,
І лиш вночі їх чути голоси.

06.07.2016 р.


Рецензии