***

Співають тихі голоси,
А потім дужче, дужче,
Туман солоної сльози
Пронизує мене.

А хтось у залі ворухнувсь,
Сидить, насіння лущить,
А хтось заснув. Як не проси,
А вдома не засне.

Не чують музики вони,
Її душевних дзвонів,
Ре, мі, ре, до, фа, соль, ля, сі,
До, ре, мі, фа, соль, ре.

Встають усі і королі
З своїх священних тронів,
Коли звучать на всі лади
Бетховен і Бізе.

28-29.02.2016 р.


Рецензии