Мелод я осен

Квіти дихають теплом останнім
Розливається осінній аромат
Кольори пейзажів невблаганні
Щохвилини різні. Невпопад
І здивовані, і начебто веселі.
Чується мелодія в цю мить:
Немов ноти падають зі скелі
Їх ніхто не в силах зупинить
Дивно , хіба  це усе реально
Щоб заграти необхідний звук
У мелодії цієї зміст сакральний
Це осінніх крапель ніжний стук.


Рецензии