О целях

«З книжкою в руках народилася:
Пізнавати, вчитись, знати:
Тільки вийшла у цей світ, Заходилася.
Так живу усе життя: встану з книжкою і ляжу,
І життя, як світлу пряжу, все плету й плету!
З книгою не розстаюся…
Отже, милі мої друзі,
може хтось живе тут, на землі,
я ж у небі десь ночую:
тихий шепіт зірок чую,
і не йду, а, ледь торкаючись землі,
все лечу й лечу!
Якщо хочете у небо,
вчіться, пізнавайте
і себе, і нашу Землю,
та літайте в радості досхочу!
Це знання дарують крила.
Ось тому й лечу.


Рецензии