День починасться

День починається… Авто-намисто
Щільно потроху наповнює місто…
Кожен чіткий вдосвітсонячний бум
Цупко накрив мегаполісний шум…
День починається з сонячних плям,
Що на пательні засмажив… ням-ням.
Ранок вливає потоком проблем
Трохи новин по каналам fm.

Як же так враз починається день?
З безлічі більших та менших знамень.
З сотень народжень, та тисяч зображень,
Десятків узгоджень та нагромаджень.
Низкою шляхів від вежі до вежі
Переміщуємося у безмежжі.
Та не забудемо і про втечу,
Тільки-но гляне нам лагідний вечір.

ЮП.
2017

https://youtu.be/IqcxeEA2IFg


Рецензии