***

Скромна привітна дівчина
З поліського села,
Розумна,щира,ввічлива
На подив всім зросла.
     Хоч непримітна вродою-
     Проста її краса:
     Лиш очі оксамитові
     Й короною коса.
Струнка постава, горда,
І смуток у очах...
А до роботи щира-
Усе горить в руках.
       Всім вправно володіє:
       Косою і серпом,
       Коня впрягти зуміє.
      Поділиться добром.
Та доля непривітна-
Так склалася вона:
Іншим дарує квіти,
Їй - втому без тепла.
     А придивись уважніше,
     Заглянь в глибінь душі:
     Вона прозора й світла,
     Як крапелька роси.
Натхненно заспіває-
Позаздрять солов'ї.
І щастя той зазнає,
  Хто вибере ЇЇ.


Рецензии
Наша УКРАiНОЧКА ! ДУЖЕ Гарно. !!!

Елена Козырь   30.09.2017 14:46     Заявить о нарушении