Песня посвящается 125-летию Тираспольской гимназии

Гімназії – 125!
І
Снігом запорошено
Біло-біло,
Не одне вже літечко
Пролетіло.
Знову ми зустрінемось
Повсякчас
У стінах гімназії
Вже не раз.
Приспів:
Сто двадцять п‘ять –
Це гарна дата,
Сто двадцять п‘ять –
Веселий день.
Співають хлопчики й дівчатка
Тобі, гімназіє, пісень.
ІІ
Замела хурделиця,
Замела,
Всі стежки-доріженьки
Занесла,
Та прийшли дівчатонька
Й хлопчаки,
І поважні тітоньки,
І дядьки.
Приспів.
ІІІ
Та нехай хурделиця
Замете,
Заспіваєм весело
Ми проте,
Про нашу гімназію
І про клас.
На весь світ співаємо –
Свято в нас!
Приспів.


Рецензии