Диво

Диво любові

Зорепадом зачаровані ниви
Шепотілися між собою.
Ми з тобою чекали дива,
Диво стало між нас з тобою.

Ми гуляли удвох по полю,
Заглядали з надією в очі.
Зачаровано нам шелестіли
Про любов ті травневі ночі.
 


Рецензии