Осень

Осінь

Осінь зачарує нас віршами,
Шелестом тихим золотого листу,
Дощиком, що пробіжить між нами,
На калині - червоним намистом.

Осінь – ця красуня жовтокоса
Промайне над містом і садками,
У траві холодні зронить роси,
В небі закурличе журавлями.


Рецензии