Я осенi онучка

Я осені онучка,
Вмостилась їй на ручки...
Вітрець прудкий та дужий,
Ступає по калюжі.

Набігли сині хмари,
Грімисько в струни вдарив!
По небі блискавиця,
Чомусь мені не спиться...

Цілує осінь в щічки,
Несе мене до пічки...
Кладе мене в колиску,
Співа про руду лиску.
25 09 2017р
Вікторія Р


Рецензии