Нiяк не можу зрозумiти...

Ніяк не можу зрозуміти -
Навіщо зорі далекі?!
Чому не близько так від мене?
Бояться дотику руки?

Ніяк не можу зрозуміти –
Де взяти щастя відчуття?!
Ніжнішого за теплий вітер…
Куди за ним? У забуття?

Ніяк не можу зрозуміти –
Де в людях криється душа?
Де щирість, ввічливість в людині?!...
Збагнемо згодом… це життя.

Ніяк збагнути я не можу –
Коли кохати навчимОсь?
Паркани, скелі, огорожі  -
Здолати, врешті решт, наважимось ?...

Ніяк не можу зрозуміти –
Навіщо час наш так тіка?
Чому біжить він так від мене?
Нове дарує нам життя?


Рецензии
Это стихотворение заставляет задуматься о вечных человеческих проблемах

Анна Владимировна Коваль   15.02.2018 23:36     Заявить о нарушении
Спасибо вам, Анна, за Ваше понимание.
Счастья Вам!

Анна Харитоненко   16.02.2018 16:20   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.