Герой з явивсь на горизонтi

Герой з'явивсь на горизонті
З печаттю демона на лобі
Це ще один в твоїм екскорті
Невдалий шанс в останній спробі
Його глянсована одежа
Його риторика повія
А серце, з памороззю вежі,
Нікому душу не зігріють.
Він хизувався ореолом
Своєї слави – перемоги
І багатьох перед пристолом.
Кидав,як виграшки під ноги.
Ніяк оговтатись не хоче
Чи біс бува штрикне в реберце
Як пам'ять душу залоскоче,
Чогось заплаче твоє серце.


Рецензии