День не останнiй!

Сьогодні я тебе згадала.
У мріях, як завжди літала.
День заховався у ночі…
Мовчи, мовчи, мовчи.

Сьогодні знову плачуть очі,
Сумує серце і клекоче.
Калинонька вогнем горить…
Болить, болить, болить.

Сьогодні я тебе згадала,
Як я любила і кохала.
Стежина повела у гай…
Чекай, чекай, чекай.

А може краще все забути.
Якою бути, якою бути?
А може краще на світанні
Сказати "Ні" – день не останній!


Рецензии