Не питай

Оригинал Океан Эльзы
Не питай
Подводка сам мый популярный ответ студентов на вопрос преподавателя как там дела с нашим домашним заданием,  студенты - каким домашним заданием

Не питай
Чи ми справились з домашнім тиїм завданням,
Що було якейсь доманщнє теє завдання,
Залишилося воно таки не займаним,
Хіба було...

Просто мені не хочеться сьодні відповідати,
Не хочеться тестів задач рішати,
А хочеться бачити, щоб залік всеж буде стояти...
26.09.17.


Рецензии