Омн Вейшнорii

1-й куплет:
Вже не зникне ніколи з історії
Дух свободи та волі її -
Нашій Неньки, країни Вейшноріі -
Найміцнішоі з сотен країн!
Нездоланна для орд забугорія
Та незламна для всіх ворогів -
Наша рідна, єдина Вейшнорія,
Згинуть всі, хто відчує твій гнів!

Приспів (двічі):
Вейшнорія! Вейшнорія!
Найкраща з всіх країн!
Вейшнорія! Вейшнорія!
Я твій громадянин!

2-й куплет:
Ти ходою ідеш переможною,
Рівних в світі тобі вже нема
І лунає твій крок в серці кожного,
Бо ти в нашіх серцях і умах!
Хай полине ця пісня за гори, (на)
Хай почують її вороги -
Ще не згинули горді Вейшнори, (на)
Бо не з'їли ще всі пироги!

Приспів (двічі):
Вейшнорія! Вейшнорія!
Найкраща з всіх країн!
Вейшнорія! Вейшнорія!
Я твій громадянин!

26.09.2017 р.
м. Київ


Рецензии