Весна - пробудження природи...

Из альбома "Услышь Дыхание Весны"

«ВЕСНА – ПРОБУДЖЕННЯ  ПРИРОДИ...»

...Весна – чудовий час в природі...
Світ прокидається тихенько...
Життям насичується... Світлом...
Енергією... І теплом...

Яскраве сонце в піднебессі
Стає тепліше та добріше...
І обіймає світ квітучий,
Неначе ангельським крилом...

...Сніг тане... Створює бурульки
На гілочках дерев прозорих...
Струмки з'являються, калюжі...
Парує мріями трава...

Птахи здалеку прилітають...
Веселі пісеньки співають –
Про перші промені весняні,
Про хвилі дивного тепла...

...З-під снігу талого мрійливо
Виходять проліски блакитні...
І ніжним флером покривають
Світанку простір золотий...

Блиск перловий роси ранкової
Чарує погляди та душі...
А посмішки листочків перших
Дарують сяйво юних мрій...

...Сади у квітах потопають...
У ріках жвавих, повноводних
Вода оновлена струмує...
Дух пестить свіжий вітерець...

Весь світ наповнюється сонцем...
Натхненням... Пахощами щастя...
Віршами... Фарбами фантазій... 
Та співом люблячих сердець!!!


Рецензии
Атмосферний вірш. Сподобалось.

Шон Маклех Патрик   27.09.2017 02:06     Заявить о нарушении