Росинка

Я збираю тебе на росинках,
Там твоя шовковиста коса!
Де живеш моя мила хмаринка,
Знають тільки одні небеса!
Золотавим, тим ранком небаченим,
Доторкнутись тебе – ніяковію!
Дуже дивним є наше побачення –
Я твій сон, ну, а ти – моя мрія!

Ти розквітнеш і взимку, і влітку,
Я теплом своїм ніжним зігрію,
Та не слухай людей підлі плітки –
Моя крихітко – ти моя мрія!

Ти прийдеш спозаранку у гості,
С зосередженням думкої тайної.
Може сонце захмариться  с заздрості,
Від твоєї краси незвичайної!
Майські маєш зеленії очі,
Серпня маєш солодкії губи,
Запах трав тих духмяної ночі –
Додає незворотної згуби!

Ти розквітнеш і взимку, і влітку,
Я теплом своїм ніжним зігрію,
Та не слухай людей підлі плітки –
Моя крихітко – ти моя мрія!


Рецензии