Лихолiтня

Язичнице,
напасті Ваші –
найтонша слов'янська 
сув'язь,
в якій ще й сплітається щастя
з надією
повелівати
хвищами прислів'їв найлегших
над римами строф кам'яних...

В'язь рим –
шурх кайданів дзвінких...
В які Ви заковані...
В стрим!

То що ж Ви
метаєтесь,
чварою,
гризлі
примарою?!

Скваром
крові
Вас,
скваром..

 
Жер серця
з-з-з дзюбавши
лілейними
чайками
Ваших
горластих
стихій.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.