Грай душа

 Г Р А Й   Д У Ш А
З тишею наодинці
Грай душа. Грай!
Лагідно. По частинці
Доленьку звеселяй!
Щоб затремтіло серденько.
Защебетало  вкрай!
Ніжно! І так гарненько!
Тіло моє зігрівай!
А як заграє трембіта!
Поза горою.  В гай!
Звуки  її  розлиті!
Грай душа! Грай!

24  вересня 2017 р.


Рецензии