ДЛЯ МАМИ

Немає слів таких, тому я й не пишу
Про те, як я люблю тебе і як мені ти дорога.
Лише молюсь за тебе і в Бога прошу,
Щоб Він від зла й хвороб тебе оберігав.
Щоб дарував життя тобі понад сто літ.
Біда поставила на скронях білий слід,
Але душа твоя хай знову оживає
І серце горя більше не зазнає.

15.11.2012


Рецензии