Тиша помисл в

         Тиша помислів

                Олександрові Вавричину, моєму другові-мовчальнику
                у Христі і Духові
                присвячується

1

Важливіше — ніц, нічого.
Бути з Богом.
Жити Бога.
Богом бачать — Правду пишуть.
І таких Бог
не залишить.

2

На мені Боже милосердя
та і я
що проникаю до осердя
чую
як торкає серце —
                слово
Хай яблуко лежить
на вікні
то це Він —
Він в мені.


Я зберігав тебе,
ясноголовий,
від всього
того
що як йде —
то знизить слово!
Як іде — взяти
взяти взяти...
відхиляється це Сонце
благодаті
а в ньому
пташка-слово...

тож відлетить

3

«Бог — глибінь Я»
Вглибіння
вух звуження:
углибіння служіння!
де й бачать Богом
й слово пишуть
на щастя острівці
у Тиші...

15 — 19.07.2015


Рецензии