Жiнка у кiно

   
                РОМІ ШНАЙДЕР

Фільмують жінку… Жінка у кіно…
та в молитвах яких  то вистраждать  дано
чи все простіше - тільки фільмографія
лишилась нам  –  її душі парафія
жага життя  та оберти кохань
зспіралювали… відблиски бажань 
і порухи жіночої природи
з твоєї волі чи з чужої згоди
закарбувались  плівкою відтак
це – таїна,  кінематограф маг 
все це створив…. побачив що глядач
либонь  актрису-профі,  що ж, пробач
що незбагненна та жіноча суть!
що вир життя? душевна каламуть?
факірське коло  моторошних драм?
…все до останку … свій душевний крам
 все віддала та Жінка
                і пішла …
із кадру, майже як з життя


Рецензии
http://stihi.ru/2020/04/25/8090

Спасибо, дорогая...

Кариатиды Сны   25.04.2020 18:24     Заявить о нарушении