Алуштанынъ еллары

Алуштанынъ ёллары узакъ,
Алуштанынъ ёллары юксек,
Омюр киби бир бинъ айланма,
Четлеринъе осе бадем терек.
Къара къышлар эп бир вакъыт кечер,
Алуштанынъ ёллары битмез.
Бадем ачар назик дюльбер чичек,
Сиз яшанъыз! - бизге бакъып, демек!


Рецензии