Джезве

Джезве къаве къыздыра,
Юзюм пишти азбарда,
Кичкенечик къырмыскъа
Аягъыма тырмаша.
Неге кельдин? - сорадым,
Бир шей айтмай, ашыкъа.
Сыджакъ къавенинъ дады
Кузь нурлары киби акъа.
Индже юзюм япракълары
Бирер кунеш корюне.
Омюримнинъ дакъкъалары
Токътай эм яныдан кете.
Сары отлар арасына
Къырмыскъаны йиберем.
Алагъымнынъ дюньясында
Эр шей манъа мухтешем.
3.09.17


Рецензии